برای ارسال مقاله، ابتدا باید از طریق قسمت «ارسال مقاله» در سامانه ثبتنام کنید. البته اگر قبلاً در سامانه ثبتنام کردهاید، نیازی به ثبتنام مجدد نیست و کافیست با تایپ کردن «نام کاربری» و «رمز عبور» در فیلدهای مربوطه، وارد سامانه شده و نسبت به ارسال مقاله جدید اقدام نمایید. در صورتی که «رمز عبور» خود را فراموش کردهاید، در همان صفحه مربوط به «ارسال مقاله» بر روی لینک «رمز ورود به سامانه را فراموش کردهام!» کلیک کنید تا «رمز عبور» به آدرس ایمیلی که در سامانه ثبت کردهاید، ارسال شود. توصیه میشود بههنگام ایجاد یا ویرایش حساب کاربری، در قسمت «نشانی پست الکترونیکی شما» آدرس ایمیلی را وارد کنید که بهطور مستمر و در بازههای زمانی کوتاهمدت، آن را بررسی مینمایید.
مقاله ارسالی باید دقیقاً بر اساس فرمت و دستورالعمل موجود در قسمت «راهنمای نویسندگان» تهیه شده باشد.
خیر، با داشتن فقط یک حساب کاربری میتوان نسبت به ارسال مقالات متعدد و پیگیری وضعیت آنها اقدام نمود و نیازی به ایجاد حسابهای کاربری مجزا نیست.
برای اطلاع از زمینههای تخصصی تحت پوشش نشریه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی به قسمت «درباره نشریه» در وبسایت نشریه مراجعه نمایید.
برای اطلاع از وظایف و مسئولیتهای نویسندگان به قسمت «اصول اخلاقی انتشار مقاله» در وبسایت نشریه مراجعه کنید.
برای اطلاع از وظایف و مسئولیتهای داوران به قسمت «اصول اخلاقی انتشار مقاله» در وبسایت نشریه مراجعه کنید.
اعضای هیئت تحریریه، تمامی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های سراسر کشور، استادان ایرانی خارج از کشور ، که تخصصی ایشان با محور موضوعی مقاله همخوانی داشته باشند می توانند در داوری مقالات مشارکت داشته باشند.
خیر، نام داوران و مشخصات ایشان جز اطلاعات محرمانه نشریه است.
متقاضیان داوری مقالات که تخصص ایشان با محورهای موضوعی نشریه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی همخوانی دارد می توانند نسبت به ثبت نام و ایجاد جساب کاربری در سایت مجله اقدام نمایند و در قسمت «آمادگی برای داوری مقالات»، گزینه «بلی» را انتخاب نمایند.
خیر نشریه همچون بسیاری از نشریات دیگر، الکترونیکی است و فایل کامل مقالات (pdf) بر روی سایت نشریه، نمایه خواهند شد.